Pedicure behandelingen

 

Wij bieden deskundige voetbehandelingen voor de man en vrouw om ongemakken en pijnklachten te verhelpen en te voorkomen. Professionele en deskundige aandacht en verzorging voor uw voeten is toch vanzelfsprekend wanneer u zich realiseert hoeveel kilometers uw voeten jaarlijks afleggen?

Alle pedicure behandingen worden uitgevoerd met de producten van OPI.

 

Voetklachten & mooie voeten

Voetklachten zijn vaak pijnlijk waardoor comfortabel lopen belemmerd wordt. Pijnlijke en ingegroeide teennagels, branderig eelt, stekende likdoorn, kalk- en schimmelnagels zijn veel voorkomende klachten, maar deze kunnen vrij eenvoudig verholpen worden. Het verzorgen van de voeten, resulteert ook in mooie voeten. U kunt met een gerust hart de slippers en open schoentjes uit de kast halen als de zon weer schijnt.

 

Pedicure

Nagels knippen, eelt verwijderen, probleemlocaties aanpakken (likdoorns, schimmelnagels, kloven) nagels polijsten, eelt polijsten, voet insmeren met verzorgende creme (45 min).

 

Cosmetische behandeling

Nagels knippen & modelleren, verzachten van eelt, scrubben van de voet, verzorgende creme (30 min).

 

Cosmetische voetverzorging by O.P.I. (45 min)

Voetenbadje, modelleren van de nagels, verzorgen van nagelriemen, verzachten van eelt, scrubben van de voeten, voetenmasker, ontspannende voetmassage, lakken van de nagels

 

Voetbehandeling by O.P.I. Deluxe (60 min)

Voetenbadje, modelleren van de nagels, verzorgen van nagelriemen, verzachten van eelt, scrubben van de voeten, voetenmasker, ontspannende voetmassage, gelcolor by O.P.I. - draagt als een gel, voelt en ziet eruit als een nagellak. Blijft wekenlang prachtig zitten op de nagels.

 

Cosmetische voetbehandeling Deluxe (60 min)

Nagels knippen & modelleren, verzachten van eelt, scrubben van de voet, verzorgende creme, verwarmend voetmasker, uitgebreide voetmassage.

 

GelColor by O.P.I.

voor de mooiste gelakte teennagels wat weken blijft zitten

GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? VGa dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes.

Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt.

GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.