Afslank / detox body wrap

 

Voel het verschil! 
De Universal Contour Wrap is van oorsprong een therapeutische behandeling ontwikkeld door de Amerikaanse Doctor R. Strem. Oorspronkelijk bedacht als een medische behandeling voor lever- en nierpatiënten(als detox behandeling), wordt Universal Contour Wrap vooral omwille zijn afslankende werking als schoonheidsverzorging toegepast. De Universal Contour Wrap verwijdert dode huidcellen, reinigt de huid, ontgift het lichaam, verstrakt de huid en maakt littekens, striemen en cellulitis minder zichtbaar. Ook garandeert het een groot en blijvend centimeterverlies. 

Versteviging en verstrakking! 
Het is niet ongewoon dat u na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding wordt. Toch is de behandeling niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht. Iedereen die een verstrakking, versteviging en ontgifting van zijn lichaam wenst, is gebaat bij deze verzorging. Tevens lever ik cosmetisch maatwerk doordat ik tijdens de behandeling probleemzones zoals billen, dijen, borsten en buik extra kan behandelen.

 

De Universal Contour Wrap

 • Werkt op plaatsen waar omvangvermindering moeilijk is
 • Is een geweldige start voor een vermageringskuur
 • Maakt striemen en littekens minder zichtbaar
 • Werkt de vorming van cellulite tegen
 • Is er voor iedereen die geen verblijf gunt aan toxische stoffen in het lichaam
 • Verstrakt en verstevigt de huid na zwangerschap of groot gewichtsverlies
 •  Is een ideale voorbereiding op een vakantie of speciale gelegenheid
 • Heeft al zijn werkingen ook bij slanke mensen
 • Is er voor iedereen die er goed uit wil zien - snel!

 

Een revitaliserende behandeling

De elastische wikkels welke gedrenkt zijn in een zeekleioplossing, omvatten het lichaam in een warme omslag. De toxische stoffen die in de huid en de vetlaag opgestapeld zijn, voelen zich sterk aangetrokken door deze warme omslag en gaan langs deze weg het lichaam trachten te verlaten. De wikkels voelen heel comfortabel aan en mogen er na een uurtje rusten weer af. De huid voelt zijdezacht aan en je hoeft na een behandeling niet te douchen. De klei die zich in de poriën van de huid bevindt zal op deze manier nog enkele dagen kunnen doorwerken, met verder centimeterverlies tot gevolg. Met de Universal Contour Wrap gaat men zich lekker in zijn vel voelen, alsof het lichaam opgelucht is van een pak gifstoffen verlost te zijn. De hele behandeling is in twee uur voltooid. Een meetbaar verschil.

 

De Universal Contour Wrap bied ik u aan met een dubbele garantie op resultaat

 1. U verliest bij uw eerste behandeling minstens 15 cm in lichaamsomtrek of u hoeft de behandeling niet te betalen.
 2. Op voor waarde dat er geen gewichtstoename is moet het verlies in lichaamsomtrek ook na een maand minstens 15 cm zijn of u mag de behandeling gratis overdoen

 

Met de Universal Contour Wrap gaan we niet rechtstreeks gewichtsverlies verkrijgen maar de behandeling geeft uitzonderlijk goede resultaten in combinatie met een afslankkuur. 

Het verloop van de behandeling.

 1. Er wordt uitvoerig een intake formulier besproken en ingevuld. Dit is zeer belangrijk voor het verloop van een goede behandeling.
 2. U wordt gewogen
 3. U wordt op aantal plaatsen op uw lichaam nauwkeurig opgemeten, de plaatsen worden precies gemarkeerd
 4. U wordt ingewikkeld met warme elastische wikkels gedrenkt in een zeekleioplossing
 5. U mag een uur ontspannen (het is mogelijk om in dit uur een extra behandeling te boeken, bijvoorbeeld een manicure of mini gezichtsbehandeling) Tijdens dit uur is het verstandig om veel water te drinken
 6. Na dit uur worden de wikkels verwijderd. U hoeft nu niet te douchen.
 7. U mag zich afdrogen en schoon ondergoed aan doen en even 15 minuten zitten op de behandelstoel onder genot van een kopje thee of een glas water.
 8. U wordt nu nogmaals op de zelfde plaatsen nauwkeurig opgemeten en de afname in centimeters wordt genoteerd

 

Ons advies voor een gezonder en slanker lichaam. 
wij raden iedereen een kuur van drie behandelingen aan. Of je meer behandelingen nodig hebt hangt af van het totale centimeterverlies dat je wenst te bereiken, of je de behandeling combineert met een dieet, hoe los je huid op bepaalde plaatsen is en hoe vast de reeds gevormde cellulite is. De afslankende werking van de behandeling is heel populair, het is daarbij niet ongewoon dat klanten na een kuur van meerdere behandelingen een maatje kleiner in kleding worden. Niettemin blijvende gezondheidsaspecten van de behandeling van centraal belang.