T-away

 

Iedereen heeft wel eens een rood vlekje, steelwratje, couperose, pigmentvlekken of een andere onregelmatigheid op het gezicht of lichaam. Wij bieden u nu de mogelijkheid, met behulp van de T-Away deze oneffenheden weg te werken. Soms binnen enkele minuten.

 

De behandelingen

Verwijderen van:

  • Couperose (rode adertjes)
  • Spinvormige adertjes (spider naevi)
  • Bloedblaasjes
  • Steelwratjes

 

Voordeel:

T-Away is geen laser. Het voordeel van de T-Away is dat het uiterst weefselvriendelijk is en een oppervlakkige werkmethode heeft met een gemoduleerd pulserende stroomvorm en met een speciale impulspauze verhouding. Er is in de meeste gevallen direct resultaat te zien.

Na de behandeling krijgt u korstvorming. Hier mag u niet aan krabben. Het behandelde oppervlak dient verzorgd te worden met het u geadviseerde product voor optimaal resultaat. Ook mag de behandelde plek niet in aanraking komen met water, direct zonlicht of onder de zonnebank.

 

Verwijderen couperose en pigmentatie

 

    

                  voor                                                                       na

Speciaal voor uiterlijk zichtbare en daardoor ook storende adertjes zoals bij couperose, bloedblaasjes en adertjes op de benen.

 

Afgestemd op de persoonlijke situatie worden de vaatjes door middel van een speciale USHF-impuls zonder inprikken onzichtbaar gemaakt. Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan. Door middel van het gebruik van de T-AWAY is het gevaar van rimpelvorming of pigmentverschuiving nagenoeg uitgesloten. Overtuigende resultaten zijn in de regel al na de eerste behandeling zichtbaar. Soms kunnen meerdere behandelingen nodig zijn.

 

Bij het verwijderen van couperose kan het nodig zijn dat de cliënt een kuurbehandeling ondergaat indien de huid behalve de couperose ook een algehele roodheid te zien geeft. Deze roodheid wordt veroorzaakt door bindweefselzwakte en kan in kuurverband met de juiste preparaten en behandelingen goed behandeld worden.

 

Verwijderen pigmentvlekken en steelwratjes

 

    

                           voor                                                                 na

 

De T-AWAY is ook uitermate geschikt voor het verwijderen van storende pigmentvlekken en steelwratjes. Hiervoor wordt door middel van een speciale applicator het pigment van de huid verwijderd zonder een bloeding te veroorzaken. Meestal is 1 behandeling voldoende.

 

Bij het verwijderen van steelwratjes worden deze van het omliggende weefsel losgemaakt door middel van USHF impuls (Ultra Short High Frequency)  Uiteraard wordt deze behandeling alleen uitgevoerd indien van goedaardige aandoeningen sprake is. Bij twijfel is het noodzakelijk dat u uw huisarts raadpleegt omtrent de aard van een aandoening.

 

Thuisverzorging:

Bij bovengenoemde behandelingen is het van belang dat de cliënt het behandelgebied thuis met het juiste preparaat verzorgt om een snel en goed herstel te verkrijgen. Zonder deze preparaten kan het resultaat beneden verwachting zijn. De korstvorming duurt in de regel 5-14 dagen. Bij enkele van de besproken behandelingen kan het nodig zijn om, na afloop van de behandeling en ook thuis, het behandelgebied tegen irritatie van buitenaf te beschermen met een pleister of gaasje.

 

U dient m.b.t. de verzorging van het behandelgebied rekening te houden met het volgende:

  • De huid mag 3 dagen niet gestimuleerd worden door zon, warm wassen, sauna en alle andere zaken die de doorbloeding stimuleren. Geparfumeerde producten dienen vermeden te worden.
  • Het behandelgebied dient goed te beschermen met een creme , evt met een spf 30
  • De korstvorming mag op geen enkele manier verwijderd worden.
  • Na 3 dagen mag de huid, indien nodig, gecamoufleerd worden.